Tankrens

Vi tilbyder tankrens

Vi i Ishøy & Pedersen ApS er stolte af vores omfattende ekspertise inden for afrensning af alger og lignende på tanke og siloer. Vi betragtes som eksperter på dette område i Danmark og udfører vores opgaver med det mest moderne og effektive specialudstyr, som vi selv har udviklet og produceret.

Ved afrensning af ståltanke for alger og lignende benytter vi specialudviklede “robotter,” hvilket fjerner behovet for lifte til udførelse af tankrensningen. Vores højtryksrenser og kompressor placeres normalt uden for tankgården, og robotterne drives af en luftmotor og vandtryk, som sikrer øget sikkerhed, især i brandfarlige omgivelser. Hvis situationen kræver det, udfører vi tankrensningen manuelt fra en lift.

Vi lægger stor vægt på at opnå et perfekt resultat ved rengøringen af tanke og siloer, samtidig med at vi skåner overflademalingen så meget som muligt.

Totalløsning

Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi efter tankrensningen også tilbyder årlig efterbehandling. Dette sikrer vedvarende kvalitet i mange år og er en omkostningseffektiv og skånsom løsning for tankene/siloerne