Facaderens nær Aalborg og Nordjylland

PROFESSIONEL OG GRUNDIG FACADERENS AF ALLE FACADER

Er facaderne på dit hus eller din virksomheds bygninger blevet snavsede og grimme at se på? Eller har du behov for facaderens af en silo? Facaderensning fjerner effektivt alger, mos og skidt og forebygger skader.

BEKÆMP OG FOREBYG ALGEANGREB MED FACADERENS

Facaderne er på mange måder virksomhedens og privatboligens ansigt udadtil. Det er det første, dine kunder og gæster ser, når de ankommer til din adresse.

Ishøy & Pedersen laver effektiv facaderens i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi giver dig et resultat, der er pænt og modstandsdygtig overfor det danske vejr.
Vi sørger for, at bygningen giver et godt visuelt indtryk.

BESKYT FACADEN

En professionel facaderensning kan give dit hus et flot ydre, men det er langt fra det eneste fordele. Mos og alger, der får lov til at trives på facaden, kan skade facaden ved at vokse ind i fuger og revner. Når temperaturen falder, kan det føre til skader på facaden, da væsken i mos og algers rødder vil udvide sig. Brug professionel facaderensning for at beskytte din ejendom og forlænge levetiden af din facade.

Facaderensning og imprægnering af facader giver derfor ikke bare et æstetisk resultat til bygningen. Det forhindrer også frostskader, der kan blive dyre for dig i fremtiden.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ishøy & Pedersen vægter altid kvalitet og service højt. Vi laver facaderens på alt lige fra privatboliger til store siloer.

Kontakt os og få et uforpligtende bud på facaderens. Vi opererer i Aalborg og resten af Nordjylland.