Fliserens i Aalborg og resten af Nordjylland

DERFOR SKAL DU VÆLGE PROFESSIONEL FLISERENS I AALBORG og resten af Nordjylland

Få hjælp til fliserens i Aalborg og resten af Nordjylland.
Er dine fliser blevet glatte, grønne og grimme? Så kontakt Ishøy & Pedersen.
Vi tilbyder fliserens samt imprægnering og desinficering af dine fliser i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi sørger for, at du får et rigtig flot resultat, der også beskytter og forlænger flisernes levetid.

EN UBUDEN GÆST

Giv dine gamle fliser nyt liv med professionel fliserens i Aalborg og omegn. Mos og algebelægninger er af gode grunde uønsket på fliserne. For det første er det ikke særlig kønt. Det siger sig selv. Men det er ikke alt.

Mos og algebelægninger har også skadelige virkninger på dine fliser. Da det kan føre til svampeangreb og frostsprængninger risikerer det at forkorte deres levetid. Og det er ikke billigt at lægge nye fliser. Lad os stå for din fliserens i Aalborg eller resten af Nordjylland. Vi sørger altid for at yde den bedste service.

Til sidst gør mos og alger også fliserne meget glatte, hvilket medfører, at folk risikerer at glide og falde på dem.
Der er altså både æstetiske, økonomiske og sikkerhedsmæssige grunde til at få lavet fliserensning.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FLISERENS

Ishøy & Pedersen anvender moderne udstyr, der effektivt og miljøvenligt fjerne flisepest, mos og algebelægninger.

Har du behov for effektiv fliserens i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland? Så kontakt Ishøy & Pedersen. Vi giver et uforpligtende tilbud på fliserens, så dine fliser atter kommer til at fremstå nye.

Udover fliserens tilbyder vi også algerens, facaderens og effektiv ukrudtsbekæmpelse i haven.

Priser på Fliserens

Vi er Nordjyllands mest kvalitetsbevidste fliserensere! Vores målsætning er udelukkende at have yderst tilfredse kunder, og vi arbejder benhårdt for at opnå vores målsætning!

Husk at du kan udnytte dit servicefradrag!
I 2024 kan du få et fradrag på 11.900,- om året pr. person over 18 år, der bor i husstanden, og vores ydelse er fuldt fradragsberettiget!

Vi tager kun 50,- pr. m², og med i prisen er højtryksrensning af fliserne, desinfektion så fliserne bliver rengjort helt i dybden, og til sidst en imprægnering så fliserne får genoprettet en slidstærk overflade, som var de helt nye.
Gratis prøverensning!
Få en gratis prøverensning, så du kan se hvordan dine fliser kan komme til at se ud!