Algerens og Algebehandling i Aalborg og resten af Nordjylland

VI TILBYDER GRUNDIG ALGERENS & ALGEBEHANDLING I AALBORG OG OMEGN

En algebehandling nær Aalborg er en god ide, hvis facaderne på dit hus eller fliserne på terrassen er ramt af alger, mos eller andre belægninger. Søger du en virksomhed, der tilbyder algerens i Aalborg og det øvrige Nordjylland? Så kontakt os i dag og få et uforligtende tilbud på en proffesionel algebehandling i Aalborg eller resten af Nordjylland.

FORLÆNG LEVETIDEN PÅ TERRASSEN OG FACADERNE MED ALGERENS/ALGEBEHANDLING

I Danmark har vi både lumre sommerdage, regnfulde efterårsdage og iskolde vinterdage.

Det er langt fra alle, der sætter pris på det lunefulde klima på vores breddegrader. Men algerne elsker det. De omskiftelige vejrforhold skaber nemlig optimale betingelser for algevækst på tage, facader og flisebelægninger. Derfor kan en algebehandling i Aalborg eller resten af Nordjylland være en god ide.

Ishøy & Pedersen laver algerens på flisebelægninger og facader i Aalborg og resten af Nordjylland. Algebehandling giver et resultat, der er flot og modstandsdygtig overfor det danske vejr.

DER ER IKKE KUN ÆSTETISKE GRUNDE TIL AT FÅ ALGERENS

Der er ingen tvivl om, at det ser grimt ud med algernes grønne belægninger på terrasse og facader. Det er flottere, når de er rene. Der er dog ikke kun æstetiske grunde til at få algerens. Selvom alger ikke er skadelige i sig selv, så er deres rødder med til at holde på fugten, hvilket skaber optimale vilkår for svampeangreb og frostskader. Det undgår du med algerensning.

En algebehandling forlænger levetiden på terrasser og facader. Derfor er algerensning ikke ”bare” en flot løsning. Det er også en økonomisk løsning, da du slipper for at investere i ny flisebelægning eller facaderenovering.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ALGERENS OG ALGEBEHANDLING

Ishøy & Pedersen benytter altid professionelt udstyr, der effektivt og miljøvenligt bekæmper algerne. Vi højtrykspuler, desinficerer og imprægnerer, så du får et både flot og modstandsdygtigt resultat.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på algerens og algebehandling. Vi opererer i Aalborg og resten af Nordjylland.

Derudover tilbyder vi også tankrens, fliserens og facaderens.