Algerens i Aalborg og resten af Nordjylland

VI TILBYDER GRUNDIG ALGERENS I
AALBORG OG OMEGN

Er facaderne på dit hus eller fliserne på terrassen ramt af alger, mos eller andre belægninger? Og søger du en virksomhed, der tilbyder algerens i Aalborg og det øvrige Nordjylland?

FORLÆNG LEVETIDEN PÅ TERRASSEN OG FACADERNE MED ALGERENS
I Danmark har vi både lumre sommerdage, regnfulde efterårsdage og iskolde vinterdage.

Det er langt fra alle, der sætter pris på det lunefulde klima på vores breddegrader. Men algerne elsker det. De omskiftelige vejrforhold skaber nemlig optimale betingelser for algevækst på tage, facader og flisebelægninger.

Ishøy & Pedersen laver algerens på flisebelægninger og facader i Aalborg og resten af Nordjylland. Algerensning giver et resultat, der er flot og modstandsdygtig overfor det danske vejr.

EN FLOT OG ØKONOMISK LØSNING
Der er ingen tvivl om, at det ser grimt ud med algernes grønne belægninger på terrasse og facader. Det er flottere, når de er rene. Der er dog ikke kun æstetiske grunde til at få algerens. Selvom alger ikke er skadelige i sig selv, så er deres rødder med til at holde på fugten, hvilket skaber optimale vilkår for svampeangreb og frostskader. Det undgår du med algerensning.

Algerens forlænger levetiden på terrasser og facader. Derfor er algerensning ikke ”bare” en flot løsning. Det er også en økonomisk løsning, da du slipper for at investere i ny flisebelægning eller facaderenovering.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ishøy & Pedersen benytter altid professionelt udstyr, der effektivt og miljøvenligt bekæmper algerne. Vi højtrykspuler, desinficerer og imprægnerer, så du får et både flot og modstandsdygtigt resultat.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på algerens. Vi opererer i Aalborg og resten af Nordjylland.