Totalrengøring af minkfarme

Ishøy & Pedersen står for kvalitetsrengøring af alt på din minkfarm.

Er din minkfarm klar til vurdering?
Ishøy og Pedersen ApS tilbyder rengøring – og klargøring – af minkfarme.

Har du brug for hjælp til at få minkfarmen gjort klar til vurdering? Ishøy & Pedersen ApS har stor erfaring med rengøring af minkfarme. Vi skræddersyer rengøringen, så den passer perfekt til dit ønske og får din farm til at fremstå så skarpt som muligt inden den kommende vurdering.

Vi har igennem snart 10 år gjort rent på minkfarme, og det betyder, at vi udfører opgaven med stor indsigt og dedikation. Vores faglige viden om rengøring og hygiejne skaber tryghed blandt vores kunder. Vi vælger aldrig den nemme løsning, men vægter kvaliteten af vores arbejde højt.

VI KLARER DET HELE
Vi tilbyder alt indenfor rengøring af minkfarme.
Vi laver alt fra let rengøring af bure til dybdegående sanering ved sygdom. Samtidig tilbyder vi rengøring af alt det omkringstående, såsom tromler, fodermaskiner, pelsserier, maskiner m.m.
Som noget nyt tilbyder vi også klargøring af minikfarmen, som f.eks. oprydning, tømning af kasser, udrivning af halm osv.

Hvorfor rengøre/klargøre…?
Når man skal sælge sit hus, sin bil eller noget helt tredje, betyder det meget, at det, man sælger, fremstår velholdt. Med rengøring af minkfarme forholder det sig præcis lige sådan.

Selvom der ikke burde være forskel i vurderingen på, om der er gjort rent eller ej, mener vi ikke, at der kan være nogen tvivl om, at det er der! Når vurderingsholdet kommer lige fra en total-rengjort ”coronafarm” til en farm, der ikke er gjort ren, vil kontrasten have betydning for vurderingen, da en rengøring og evt. oprydning får farmen til at fremstå mange år nyere.

SÅDAN FOREGÅR DET
Det eneste du skal stå for som minkavler, er at der er diesel, vand og el til rådighed.
Så klarer vi resten.
Under rengøringen laver vi løbende kvalitetskontrol af rengøringen sammen med dig.

Prisen
Der bliver altid lavet et specifikt tilbud til den enkelte farm, da ingen farme er ens, og omfanget af rengøringen svinger meget.

KONTAKT OS
Kontakt Ishøy & Pedersen, hvis du har brug for rengøring af din minkfarm.
Vi har specialiseret os og sætter en stor ære i vores arbejde. Derfor er du garanteret kvalitet og en service i verdensklasse.
Hvis du er interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud fra os, er du meget velkommen til at skrive til os på mail eller ringe til os.